skip to content
 
 
Teken het gastenboek

Fam Hendriksen uit Alkmaar Mar 10 2012 7:07 PM
Gisteren met de kinderen uit eten geweest bij La Brocca. De kids namen een pizza welke er goed uit zag, er kon geen tweede meer bij. Wij gingen voor de kalfsribeye met oesterzwam, aanrader. Vriendelijk personeel welke openstaan voor een gezellig praatje. Wanneer de verbouwing af is zullen wij weer eens langs komen!
Erik http://www.erikreemst.nl Feb 29 2012 7:32 PM
Wij komen al jaren bij La Brocca en het is altijd gezellig goed toeven bij La brocca, het is ook een echt familie bedrijf..

La Brocca is voor iedereen die lekker Italiaans wil eten een echte aanrader. Wij hebben echt nog nooit slechte bediening of eten voorgeschoteld gekregen, altijd piekfijn in orde. Vooral de spagetti la Brocca is heerlijk.
Stefan Feb 23 2012 9:46 AM
La Brocca, ik kom er al jaren! Eten is lekker, zeer goede service, het is meestal aardig druk maar dat komt natuurlijk omdat het zo goed te eten is daaro! En dan kan het wel eens wezen dat je wat langer moet wachten, maar dat vind ik niet erg want je gaat uit eten om tot rust te komen en niet om de hele tijd de tijd in de gaten te houden.

Kortom top restaurant! Echte aanrader!
Mark Feb 22 2012 6:44 PM
Leuk restaurant! Hele gezellig sfeer en aan het water. De bediening was snel en vriendelijk!
Wij zijn dol op vis en vlees en bij La Brocca ben je hiervoor op het juiste adres.
Heerlijk mals de ossenhaas, mijn vrouw had gamba's welke ook heerlijk vers van smaak waren! De gemiddelde vlees/vis prijs dus dit was het geld zeker waard!
Heerlijke italiaanse wijnen.
Top locatie voor een gezellig avondje weg met lekker eten.
<< Vorige pagina
11-14 van de 14